Ervaringen

Bent u benieuwd naar de ervaringen van mensen die eerder een cocktailbar gehuurd hebben voor hun feest of evenement? Hieronder leest u onze reviews.

Huureencocktailbar op de Juweliersbeurs

Tijdens de Juweliersbeurs in Utrecht heeft Barplaza met haar cocktailbar cocktails uitgeserveerd. Zoals verwacht werd de cocktailbar van huureencocktailbar.nl zeer goed ontvangen.

Sushi-, tapas- en cocktailcatering in Krommenie

Tijdens een feest in Krommenie heeft Barplaza met haar sushibar, tapasbar en cocktailbar de catering verzorgd. Dit evenement was zeer geslaagd!

Bedrijfsevenement SLTN in Almere

huureencocktailbar.nl was gevraagd om cocktails uit te serveren tijdens het bedrijfsevenement van SLTN in Almere. De professionele cateraars van Barplaza hebben 80 zeer tevreden gasten voorzien van verschillende cocktails en biersoorten!

Huureencocktailbar in Rockanje

Tijdens een evenement in Rockanje heeft het team van huureencocktailbar.nl cocktails uitgeserveerd. Naast cocktails werd er ook gin tonic geserveerd. De gasten keken zeer positief terug op het evenement.

M. Vermeer - Rotterdam

We hebben een fantastisch evenement gehad met de cocktailbar! Vriendelijke en vakbekwame cateraar en een feest om nooit meer te vergeten. Aanrader!

Cocktailcatering bij Melano Colours

Voor Melano Colours mocht Barplaza op een evenement de catering verzorgen met een cocktailbar. De cocktails van huureencocktailbar.nl vielen zeer goed in de smaak!

Event Riviera Maison

Voor een bedrijfsevenement van woon- en interieurwinkel Riviera Maison mocht huureencocktailbar.nl de catering verzorgen.

Bruiloft Dordrecht

Tijdens een bruiloft in Dordrecht heeft barplaza.nl met haar cocktailbar, tapasbar én sushibar de gehele catering verzorgd.

Cocktailbar, fruitbar en smoothiebar bij Kreuze Telecom

Kreuze Telecom had Barplaza gevraagd om cocktails, smoothies en fruitspiezen uit te serveren tijdens het bedrijfsevenement van dit bedrijf. Dankzij het entertainment, de smaakvolle cocktails en smoothies en het verse fruit verliep dit evenement naar alle tevredenheid.

Huureencocktailbar bij Justitie Den Bosch

huureencocktailbar.nl mocht voor Justitie in Den Bosch de catering verzorgen. De cocktails van Barplaza werden zeer goed ontvangen en de gasten waren zeer tevreden over de uitgebreide menukaart.

Bedrijfsevenement van MediQuest

Tijdens het bedrijfsevenement van MediQuest heeft het personeel van huureencocktailbar.nl cocktails uitgeserveerd aan alle gasten. Dankzij de professionele cateraars en de smaakvolle cocktails werd dit evenement een groot succes.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden van Huur een Cocktailbar op uw feest of evenement? Dat kan! U kunt altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder en denken met u mee.

Neem contact op